KALEIDESCAPE Multiroom Video System

KALEIDESCAPE вишезонски видео и аудио систем је осмишњен да поједноставити ваш живот. Рећићете збогом полицама и кутијама са DVD, BLURAY i CD дисковима и нема више фрустрација када морате све те колекције да организујете. Уштедећете и доста простора јер се садржај свих дискова налази на KALEIDESCAPE серверу са RAID системом заштите од губитка података. Са KALEIDESCAPE системом ваше колекције филмова и музике доступне су у свакој соби у сваком тренутку. Једноставан је и интуитиван за коришћење тако да ће те ви и ваши гости уживати у филму и музици.

 

Kaleidescape home teatre

kaleidescape multiroom video Kaleidescape multiroom video Kaleidescape multiroom video
     

 

KALEIDESCAPE систем састоји се од једног или више сервера који су преко рачунарске Ethernet мреже повезани са једним или више плејера. Основна конфигурације, тзв. Stand Alone, је само један сервер и један плејер.

На KALEIDESCAPE серверу складиште се филмови и музика. Са сервера се преко локалне мреже аудио и видео запис дистрибуира до KALEIDESCAPE плејера. У свакој соби у којој желите независно да пуштате садржај са сервера мора да постоји KALEIDESCAPE плејер. Плејери су опремљени са различитим дигиталним и аналогним прикључцима тако да лако моgu да се повежy на било који телевизор, аудио појачало или A/V рисивер.

Cinema One, M300 Player, Remote

KALEIDESCAPE CinemaOne Server, M300 Player, даљински управљач и контролер са екраном осетљивим на додир

 

KALEIDESCAPE вишезонски видео систем подржава истовремену дистрибуцију DVD видео записа у 45 независних зона или дистрибуцију BLURAY записа у 5 независних зона.

Сви KALEIDESCAPE уређаји могу да се управљају помоћу:

  • IR даљинског управљача
  • даљинаца са екраном осетљим на додир (Kaleidescapa, Philips PRONTO ...)
  • iPad i iPod са инсталираним апликацијама за KALEIDESCAPE
  • помоћу PC рачунара

 

Више о KALEIDESCAPE компонентама погледајте овде.

 

 
www.kaleidescape.com

Овлашћени дистрибутер за Србију

SmartHome, Београд

Osmrtnicama baosmrtnice
© Smartko Group 2011, Паметна решења за интегрисање система
Powered by PlumDesign
Врх стране