SONOS - wireless Multiroom Audio System

SONOS аудио решење омогућава брзо и лако постављање вишезонског аудио система у ваш стан, кућу или пословни простор. Комуникација SONOS уређаја заснована је на бежичној технологији тако да није потребно бушити зидове и постављати каблове. Довољно је да у свакој просторији у којој желите да слушате музику поставите један SONOS плејер и биће вам доступна комплетна музичка архива са вашег рачунара. Ако имате приступ брзом интернету можете слушати интернет радио или музику са музичких сервера.

 SONOS вишезонски музички плејери

SONOS има у понуди различите плејере у зависности од тоага да ли у просторији већ имате неки музички систем или не. Потребно је да имате барем један ZonePlayer ili ZoneBridge повезан на рачунарску мрежу и сви остали SONOS плејери могу да се повежу бежично. Тако се формира SonosNet мрежа односно SONOS Multiroom System.  

SonosNet

SONOS ZonePlayer 90
је бежични плејер који је намењен просторијама у којима постоји музички уређај. Има аналогни (чинч) и дигитални (оптички и коаксиални) излаз тако да је могуће повезати га на свако музичко појачало, рисивер или кућни биоскоп. Такође има и двопортни Ethernet switch тако да може директно да се повеже на локалну мрежу или се бежичним путем повезује на SONOS ZonePlayer ili SONOS ZoneBridge.

SONOS ZonePlayer90

 

SONOS ZonePlayer 90

 

SONOS ZonePlayer S5
бежични плејер који било коју просторију, терасу или двориште претвара у SONOS музичку зону. Има интегрисано појачало и звучнике: два за средње, два за високе тонове и један бас. Могу у истој соби да се користе два S5 плејера који синхроно раде као стерео извор звука. Бежичнио су повезани на SonosNet мрежу тако да је потребно обезбедити само један кабал за напајање и ваш вишезонски систем је проширен за још једну зону.

 SONOS ZonePlayer S5

 

 SONOS ZonePlayer S5 Stereo

 

SONOS ZonePlayer 120
који у себи има висококвалитетно појачало тако да може да се прикључи пар стерео звучника и бас вуфер. Преко аналогног улаза може да се прикључи CD или MP3 плејер тако да музика са екстерог плејера може да се дистрибуира и на друге плејере у SonosNet мрежи.

 SONOS ZonePlayer 120

 

 SONOS ZonePlayer 120 connections

 

SONOS ZoneBridge100
је уређај који се повезује на рутер локалне мреже, а користи се ако се рутер налази на месту где није потребно слушати музику. Овај уређај служи и да повећа домет SonosNet мреже.

 SONOS ZoneBridge

 

 SONOS ZoneBridge

 

SONOS Controller 200 / Android / iPod / iPad / PC / MAC
Controller 200 је бежини SONOS управљач који је повезан на SonosNet мрежу и помоћу њега се бира и пушта музика и управљају музичке зоне. SONOS је развио и бесплатне апликације за Android, iPod, iPad, PC i MAC платформе које ваше таблет и смартфон уређаје претварају у моћне управљаче вишезонског музичког система.

 SONOS Controler 200

 

 Controler for Android, iPod, iPad, PC and MAC

 

SONOS WirelessDock
омогућује да музика која је смештена на вашем iPod ili iPhone буде доступна на целој SONOS мрежи.  WirelessDock такође може да служи и као пуњач.

 SONOS WirelessDock

 

 SONOS WirelessDock connections

 

SONOS подржава до 32 зоне, односно собе у којима може да се пушта иста музика или у свакој соби различита. Собе могу да се групишу у зоне тако да на пример кухиња, трпезарија и тераса могу да буду једна зона када се прави роштиљ. Груписање соба у зоне ради се веома лако помоћу графичког интерфејса на рачунару, iPod, iPad или SONOS управљачу Controller 200.

SONOS on iPad

SONOS
www.sonos.com

SmartHome d.o.o.
Овлашћени дистрибутер за Србију

Osmrtnicama baosmrtnice
© Smartko Group 2011, Паметна решења за интегрисање система
Powered by PlumDesign
Врх стране