Apple iPad, iPode, iPhone

Apple iPod, iPhone и iPad освојили су светско тржиште због тога што су изузетно интуитивни и лаки за коришћење, модерног су дизајна, а повезивање на GSM, 3G и интернет пружа безброј могућности примене. Екран осетљив на додир високе резолуције са мултитач функцијама чини га јако погодним за крстарење интернетом, преглед електронске поште и пуштање мултимедијалног садржаја. Бежично повезивање на локалну мрежу омогућује да се ови уређаји користе и за контролу расвете, ролетни, грејања и хлађења, аудио видео уређаја и других интегрисаних функција.

 

GIRA HomeServer визуелизација

 

GIRA HomeServer омогућује да се визуелизује KNX/EIB интегрисани систем у вашој кући или пословном простору. Визуелизацији може да се приступи и преко интернет читача као што су Explorer, Fire Fox , Safari итд. Сви Apple сматрфон и таблет уређаји имају Safari као интернет читач, а самим тим имају могућност повезивања на HomeServer визуелизацију. СМАРТКО је развио графичка решења за визуелизацију KNX/EIB система за приказивање и на Apple уређајима.

iTunes iPhone app

iTunes iPad app

 

Smartko HomeServer iPad vizu

 

GIRA има и своје универзално графичко решење за HomeServer визуелизације које омогућује коришћење Apple уређаја са инсталираним GIRA апликацијама. Више о стандардним GIRA апликацијама за iPhone и iPad можете погледати на страници Gira HomeServer/FacilityServer app for the iPhone, iPod touch and iPad .

 

REVOX апликација

 

REVOX М232 iPhone и iPad апликације омогућују контролу REVOX Multiroom Audio система. У свакој зони можете независно да бирате извор музичког садржаја било да желите да слушате радио, колекцију са музичког сервера, интернет радио или музичке колекције директно са iPad-а преко REVOX мултимедијалног модула.

iTunes

 

REVOX iPhone application REVOX iPhone app M232 REVOX iPad app M232
     
REVOX M232 home screen REVOX music server screen REVOX screen for kaleidescape

 

Више о REVOX апликацији за iPhone и iPad погледајте на страни REVOX M232

 

BitWise визуелизација 

 

BitWise Controls је омогућио да се за iPhone, iPode и iPad креирају визуелизације изванредних могућности за контролу аудио и видео уређаја и то по мери корисника. Смартко тим је развио визуелизацију за стандардну аудио/видео поставку: ТВ, A/V рисивер, BLURAY/DVD, Satelite рисивер. Визуелизација се може прерадити према потребама корисника. Виша о BItWise интеграцији погледајте на страни BitWise Controls аудио и видео интеграција.

iTunes

 

BitWise audio video control - home screen BitWise iPhone app - TV controls BitWise iPhone app - channels

 

KALEIDESCAPE апликација 

 

Са iTunes портала можете бесплатно преузети апликацију за контролу вашег KALEIDESCAPE система. Апликацијом можете такође да пуштате, претражујете и организујете мултимедијални садржај на KALEIDESCAPE серверу.

iTunes

 

 

Kaleidescape iPhone app Kaleidescape iPhone app Kaleidescape iPhone app

 

SONOS апликација 

 

Са iTunes портала можете бесплатно преузети апликацију за контролу ваших SONOS уређаја.

iTunes

 

 

Osmrtnicama ba
osmrtnice
© Smartko Group 2011, Паметна решења за интегрисање система
Powered by PlumDesign
Врх стране